Tags

, , ,


In cazul in care aveti copii mici trebuie sa fiti foarte atenti cu folosirea si depozitarea electrocasnicelor. Avand in vedere ca aspiratorul este un instrument de curatenie pe care il folosim cu totii destul de frecvent, recomandat ar fi sa respectati cateva reguli in ceea ce priveste folosirea lui de catre copii.

Enumeram in cele ce urmeaza cateva sfaturi privind folosirea aspiratorului de catre copii:

  1. In timpul folosirii aspiratorului nu lasati copiii prin preajma. Nu ii veti putea supraveghea din cauza zgomotului produs de aspirator si este foarte usor ca acestia sa ajunga la fire sau la priza.

  2. Depozitati aspiratorul intr-un loc unde copilul nu poate ajunge. Este posibil ca pe firele aspiratorului sa mai ramana curent electric, mai ales dupa folosirea acestuia. De asemenea, din curiozitate, este foarte usor ca acestia sa umble la butoanele si la firele aspiratorului si sa-l defecteze.

  3. Depozitati aspiratorul departe de jucariile copilului si de locul de joaca al acestuia. Curentul electric ramas pe fire se poate transmite cu usurinta jucariilor, in special celor din plus. Nu tineri aspiratorul in apropierea locului de joaca al copilului deoarece se poate transforma intr-o “jucarie”, dar periculoasa pentru copilul dumneavoastra.

  4. Nu invatati copilul atat timp cat este mic sa foloseasca aspiratorul. Va profita de acest lucru in lipsa dumneavoastra si il va folosi mai mult decat este cazul, considerandu-l un “prieten de joaca”.

  5. In cazul in care copilul foloseste aspiratorul in lipsa dumneavoastra, avand o varsta adecvata pentru acest lucru, asigurati-va ca stie regulile de folosire si toate functiile acestuia in cazul in care este un aspirator profesional.

Asteptam cu interes sugestiile, opiniile si comentariile voastre.

Ti-a placut acest articol? Daca da, te rugam sa impartasesti cu share link-ul si prietenilor tai sau sa ii acorzi un Like sau un vot Google + .

Advertisements