Tags

, , ,


     Parul de animale, asa cum am vazut, poate cauza destule probleme serioase persoanelor alergice, cu astm si, in special copiilor. De aceea, in cazul in care aveti un animal de companie trebuie sa acordati foarte multa atentie curatirii parului lasat in urma, deoarece acesta se lipeste cu usurinta peste tot.

     Iata, asadar cateva sfaturi de indepartare a parului de animale din

casa dumneavoastra:

  1. Pentru indepartarea parului de animale de pe mobila folositi o carpa din bumbac si un spray pentru mobila sau anti-static pentru praf. Acest spray va indeparta cu mult mai multa usurinta parul si va evita lipirea lui ulterioara de mobila.

  2. Pentru indepartarea parului de animale de pe saltele, cuverturi, etc folositi manusi de cauciuc umezite si treceti mainile peste aceste suprafete. Parul se va lipi de manusi si va fi mai usor de indepartat.

  3. Tot pentru indepartarea parului de animale de pe saltele, cuverturi puteti folosi si un aspirator profesional pentru aceste suprafete. Este mult mai eficient si mult mai sigur, deoarece parul de animale va fi indepartat in totalitate iar saltelele sau cuverturile vor fi si ele curatate in profunzime, evitand acumularea prafului sau bacteriilor din parul de animale in acestea. Pentru curatarea acestora puteti folosi un electrobatator sau un aspirator antialergic.

  4. Pentru indepartarea parului de animale acumulat in covoare, mochete folositi aspiratorul. Este indicat un aspirator profesional, cum ar fi cel cu electrobatator, pentru spalarea covoarelor, cel antialergic sau chiar aspiratorul robot. Un aspirator profesional va asigura indepartarea in totalitate a parului de animale dar si curatarea in profunzime a prafului si bacteriilor acumulate in acesta.

  5. Pentru indepartarea parului de animale de pe haine folositi peria lipicioasa de curatat haine. Aceasta ofera o eficienta mai mare fata de peria normala pentru curatarea parului.

Asteptam cu interes sugestiile, opiniile si comentariile voastre.

Ti-a placut acest articol? Daca da, te rugam sa impartasesti cu share link-ul si prietenilor tai sau sa ii acorzi un Like sau un vot Google + .

Advertisements