Tags

, , , ,


     Dupa cum stim, cauzele de aparitie si dezvoltare a unor alergii pot fi destul de numeroase. Reactiile alergice sunt de fapt masurile luate de organismul nostru pentru apararea impotriva anumitor substante pe care nu le tolereaza.

   Printre cauzele de aparitie a unei alergii se numara si praful sau mucegaiul. Avand in vedere faptul ca cel putin 10-12 ore/zi le petrecem in casa ar trebui sa luam masurile necesare pentru inlaturarea acestor cauze. In acest caz, aspiratorul ar putea fi instrumentul perfect.

    Pentru evitarea alergiilor cauzate de praf, acarieni sau mucegai va recomandam:

  1. Folositi un aspirator profesional antialergic-nu este necesara doar simpla aspirare pentru inlaturarea acestor microorganisme din casa dumneavoastra, pentru o distrugere in totalitate a acestora puteti folosi un aspirator profesional cu functii suplimentare, cum sunt cele antialergice;

  2. Aspirati inclusiv locurile inguste, mai greu accesibile-prin utilizarea unui aspirator profesional antialergic veti putea beneficia si de anumite accesorii care va vor permite sa curatati si locurile mai greu accesibile, evitand acumularea prafului si mucegaiului in astfel de locuri.

  3. Pentru suprafete precum: covoare, mochete, saltele-folositi un aspirator special, cum este cel dotat cu electrobatator. Acesta va elimina in totalitate praful si acarienii din aceste materiale, pastrandu-le curate cu ajutorul functiei de spalare, pentru mai mult timp.

  4. Folositi un aspirator cu abur sau cu apa pentru o dezinfectare in profunzime a casei dumneavoastra si pentru o prospetime cat mai indelungata. Aburul sau apa vor ajuta in acelasi timp la evitarea imprastierii prafului din aspirator si la sterilizarea acestuia.

Asteptam cu interes sugestiile, opiniile si comentariile voastre.

Ti-a placut acest articol? Daca da, te rugam sa impartasesti cu share link-ul si prietenilor tai sau sa ii acorzi un Like sau un vot Google + .

Trimite articolul prietenilor tai:

Advertisements