Tags

, ,


      Daca vorbim despre un aspirator vertical ne gandim doar la clasicul aspirator care ne ajuta zi de zi in curatenia casei noastre. Insa, daca privim lucrurile mai in profunzime, putem gasi modele de aspirator vertical cu electrobatator. Care este diferenta dintre un aspirator vertical si un aspirator vertical cu electrobatator?

       In primul rand aspiratorul cu electrobatator are trei functii principale: de aspirare, de periere si poate bate covoarele si mochetele in acelasi timp. Clasicul aspirator vertical ne ofera doar functia de aspirare. De asemenea, aspiratorul vertical cu electrobatator ne ajuta sa ne mentinem covoarele sau mochetele pentru mai mult timp.

      Pentru a indeplini si functia de spalare a covoarelor sau mochetelor se poate utiliza si o substanta pentru spalarea uscata a covoarelor dumneavoastra, fara a mai fi nevoie sa depuneti prea mult efort in acest sens.

     Aspiratorul vertical cu electrobatator, prin functiile sale de curatenie, se diferentiaza de aspiratorul vertical si prin faptul ca poate fi folosit pentru scoaterea in totalitate a murrdariei de pe covoare sau mochete.

      Insa, si aspiratorul vertical cu electrobatator prezinta anumite dezavantaje: in primul rand va necesita un spatiu mai mare de depozitare, iar costul fata de un simplu aspirator vertical este mult mai mare.

      Avantajul major al acestuia este acela ca indeplineste mai multe functii simultan, poate fi folosit si pe covoarele si mochetele mai groase, scotand in totalitate mizeria din acestea si este recomandat a fi utilizat si pentru spatii mari, comerciale, industriale, spatiul pentru domeniu de sanatate, hoteluri, pensiuni, deoarece va pastra pentru mai mult timp curatenia facuta si suprafetele pe care este utilizat.

Asteptam cu interes sugestiile, opiniile si comentariile voastre.

Ti-a placut acest articol? Daca da, te rugam sa impartasesti cu share link-ul si prietenilor tai sau sa ii acorzi un Like sau un vot Google + .

Advertisements