Tags

, , ,


     Aspiratorul vertical este un tip aparte de aspirator care se caracterizeaza printr-o putere si capacitate mai mare de aspirare si filtrare, avand si avantajul ca poate fi curatat cu multa usurinta, iar intretinerea lui nu necesita foarte mult timp.

     Aspiratoarele verticale pot, de asemenea, sa fie utilizate si in spatii mai putin accesibile, fara a fi nevoie sa va aplecati de fiecare data pentru curatarea acestora.

     Printre cele mai performante si profesionale tipuri de aspiratoare verticale se numara aspiratoarele antialergice si cele dotate cu electrobatator. In ce cazuri pot fi utilizate aceste tipuri de aspirator?

     Aspiratorul antialergic-dupa cum a fost si denumit, este indicat in cazul in care sunteti alergic la praf, bacterii si microbi, aveti astm sau alte probleme de sanatate, aveti copii mici sau animale de companie. Acest aspirator se evidentiaza prin puterea de curatare in profunzime si prin indepartarea, aproape in totalitate a acestor microorganisme care va pot cauza dumneavoastra si mai ales copiilor anumite alergii. In cazul in care aveti animale de companie este indicat sa folositi un astfel de aspirator deoarece va garanteaza indepartarea in totalitate a parului de animale, care poate fi cauza anumitor alergii sau pur si simplu poate oferi un aspect inestetic casei dumneavoastra.

     Aspiratorul vertical dotat cu electrobatator este recomandat si foarte util in curatarea covoarelor si saltelelor. Acesta poate fi folosit pe aceste suprafete si chiar pe alte suprafete din material textil (mobila, canapele, fotolii, etc.) deoarece scoate in profunzime praful si bacteriile acumulate in acestea.

Asteptam parerile si sugestiile tale.

Ti-a placut acest articol? Daca da, te rugam sa impartasesti cu share link-ul si prietenilor tai sau sa ii acorzi un Like sau un vot Google +

Advertisements