Tags

, , ,


     Parul de animale poate fi un factor destul de important in dezvoltarea anumitor alergii sau a altor probleme de sanatate, in special pentru copii mici sau pentru persoanele cu astm .

     Animalele pot crea anumite probleme de sanatate deoarece sunt purtatoare de anumite bacterii, virusi, ciuperci etc, care pot fi transmise cu usurinta la oameni. Aceste boli se pot transmite in special la copiii mici, bebelusi, femeile insarcinate, deoarece sistemul imunitar al acestora este mult mai slabit.

     Astfel, daca aceste infectii pot cauza unui adult probleme mult mai usoare de sanatate, pentru un copil acestea pot dezvolta stari mult mai complicate si grave. Acest lucru nu trebuie sa va faca sa renuntati la animalele dumneavoastra de companie, trebuie doar sa fiti foarte atent in efectuarea curateniei in urma animalelor si in procesul de curatare si dezinfectare al acestora.

     Pentru reducerea riscului de imbolnavire sau dezvoltarea unor alergii cauzate de animale si de parul animalelor trebuie sa va luati anumite masuri de protectie chiar din momentul in care v-ati hotarat sa introduceti in casa dumneavoastra un alt membru-un animal de companie..

     Masurile de precautie ar trebui sa includa, in special, regulile de curatenie pentru casa dumneavoastra in urma animalului de companie, instrumentele cu care veti efectua curatenia astfel incat sa va asigurati ca parul de animale, microbii si bacteriile acestora au fost distruse in totalitate, precum si masurile luate pentru ingrijirea animalului dumneavoastra.

     Un instrument de baza pentru curatarea si indepartarea parului de animale fiind aspiratorul, un aspirator profesional, dotat cu o functie suplimentara de curatare a parului de animale, cum este cel antialergic, cu electrobatator sau chiar cu apa.

Asteptam parerile si sugestiile tale.

Ti-a placut acest articol? Daca da, te rugam sa impartasesti cu share link-ul si prietenilor tai sau sa ii acorzi un Like sau un vot Google +

Advertisements