Tags

, ,


      Igiena este unul din factorii de care depinde atat aspectul casei noastre cat si aspectul si seriozitatea unei institutii, mai ales daca vorbim de institutiile de sanatate. De aceea trebuie sa avem grija cum si ce utilizam pentru efectuarea curateniei in astfel de spatii. Asa cum am prezentat si in alte articole, tehnologia aspiratoarelor, avansata din ce in ce mai mult, ne pune la dispozitie instrumente de curatare adaptate pentru fiecare spatiu in parte.

      Aspiratorul polisher este unul dintre aceste aspiratoare care ne poate garanta intretinerea si mentinerea unei curatenii in profunzime, distrugand aproape in totalitate microbii, bacteriile si praful-posibili factori ai unei alergii sau altor probleme de sanatate.

      Aspiratorul Polisher poate detine si anumite accesorii pentru o curatare mult mai sigura si eficienta, in functie de necesitatile dumneavoastra. Printre aceste accesorii se pot numara:

  • un cap flexibil si un furtun cu maner-prin aceste elemente puteti oferi un nivel superior de curatenie, acestea clasandu-se in categoria elementelor tehnice,
  • un alt “standard” de filtrare-acesta poate fi utilizat in cazul in care aveti alergii sau astm. Se poate folosi pentru suprafete ca parchet, marmura, granit, gresie.
  • un disc tratat cu nisip de diamant-prin acest accesoriu se asigura lustruirea suprafetei pe care il folositi. Este un element ce poate fi utilizat, in special pentru o podea cat mai lucioasa, facand astfel mult mai vizibila curatenia si perfectiunea casei dumneavoastra. Este, recomandat a fi folosit doar pe podele.

      Pentru intretinerea acestui aspirator dar si a accesoriilor sale este recomandat sa-l pastrati intr-un loc uscat, fara umezeala si ferit de razele soarelui. Se recomanda, de asemenea, sa fie curatat dupa fiecare utilizare pentru a va garanta o durata cat mai mare de viata a acestuia. 

Asteptam cu interes o parere din partea ta.

Ti-a placut acest articol? Daca da, te rugam sa impartasesti si prietenilor tai cu Share link-ul sau sa ii acorzi un Like sau un vot Google+

Advertisements