Tags

, ,


      Asa cum am vazut parul de animale sau chiar alte probleme ale acestora poate fi un motiv de ingrijorare pentru sanatatea dumneavoastra si mai ales pentru sanatatea copiilor dumneavoastra.

      In cazul animalelor de companie, caderea parului poate fi cauzata de: anumite boli (raie), anumite alergii, micoze, seboreea cozii, etc. Pe de alta parte, in anumite perioade ale anului animalele de companie naparlesc, iar in perioade de stres sau in cazul alaptarii femelelor, apare din nou problema caderii parului acestora.

      Parul animalelor de companie poate cauza diverse probleme de sanatate, precum:

  • dezvoltarea anumitor alergii, in special in cazul persoanelor predispuse la alergii, persoane cu astm, copii, femei insarcinate;

  • dezvoltarea unor boli de plamani si ficat-prin inghitirea lui-in special in cazul copiilor foarte mici;

  • transmiterea unor boli precum: raie, micoze, etc.

     Pentru eliminarea acestor riscuri va recomandam sa va luati toate masurile necesare pentru asigurarea unei curatenii in profunzime a casei dumneavoastra, prin utilizarea unor mijloace adecvate. In acest caz, aspiratorul poate fi ajutorul perfect, mai ales prin tipurile si functiile suplimentare, profesionale pe care le pune la dispozitie.

Asteptam cu interes ideile, comentariile si sugestiile voastre.

Ti-a placut acest articol? Daca da, te rugam sa impartasesti si prietenilor tai cu Share link-ul sau sa ii acorzi un Like sau un vot Google+

Advertisements