Tags

, , , , , ,


     Dupa ce v-am prezentat avantajele si dezavantajele aspiratoarelor fara sac, in cele ce urmeaza vom prezenta un alt tip de aspirator fara sac si anume: aspiratorul cu apa.

     Aspiratorul cu filtrare prin apa este tot un aspirator fara sac, insa cu o putere de curatare si filtrare mult mai mare.

     Asadar, daca v-ati gandit sa va achizitionati un aspirator fara sac, dar cu functii suplimentare, care sa va asigure curatenia casei dumneavoastra, luati in calcul aspiratorul cu apa.

     Aspiratoarele cu apa se diferentiaza de celelalte tipuri clasice de aspiratoare in primul rand printr-o putere de filtrare mult mai mare, realizata cu ajutorul apei. In acest caz, particulele, microbii, praful sau alte bacterii vor fi retinute intr-o proportie de pana la 90%, spre deosebire de aspiratorul fara sac, care poate evapora aerul si praful acumulat.

     Bineinteles ca si acest tip de aspirator prezinta cateva dezavantaje, printre acestea numarandu-se: dimensiuni mari, o greutate mai mare-ceea ce face sa fie mai greu de utilizat, va fi nevoie sa folositi si alte consumabile pentru curatenie, trebuie golit si umplut cu apa dupa fiecare utilizare si implica si un cost mai mare de achizitie.

     Avantajul major este acela ca va asigura o curatenie in profunzime a casei dumneavoastra sau a altor spatii, distrugand astfel in proportii foarte mari, bacteriile, microbii care va pot cauza diverse alergii sau alte probleme de sanatate.

     Este recomandat si in cazul spatiilor comerciale, industriale, putand fi folosit cu usurinta si pe gresie sau parchet.

Asteptam cu interes sugestiile, opiniile si comentariile voastre.

Ti-a placut acest articol? Daca da, te rugam sa impartasesti cu share link-ul si prietenilor tai sau sa ii acorzi un Like sau un vot Google +

Advertisements