Tags

, , , , , , , ,


    Curatenia casei noastre s-a transformat, in ultima perioada, nu doar intr-un lucru obisnuit, care sa asigure un aspect ingrijit casei noastre ci si intr-o importanta solutie de a ne pastra sanatatea, prin indepartarea bacteriilor, prafului cu ajutorul instrumentelor de curatat. De aceea, in functie de caracteristicile casei noastre trebuie sa alegem si instrumentul potrivit pentru curatenie.

    Aspiratorul, cel mai utilizat instrument in acest sens, poate fi un “adevarat distrugator pentru bacterii si alergii”, ajutandu-ne astfel si in pastrarea sanatii noastre.

    Aspiratoarele cu sac, cele mai des intalnite tipuri de aspiratoare pot fi utilizate, in principal in scop caznic. Nu sunt recomandate pentru curatarea spatiilor mari, comerciale, ele neavand si functia de spalare, sau o capacitate de colectare pe masura spatiilor foarte mari.

    Pentru a va usura procesul de curatenie, puteti alege un aspirator cu sac, vertical. Cu acest tip de aspirator veti evita aparitia durerilor de spate, genunchi, ocolirea spatiilor inguste si “ ascunse” de mobila, curatarea acestora facandu-se mult mai usor cu un aspirator vertical.

   De asemenea, puteti alege sacii de unica folosinta, pentru a evita golirea frecventa a sacului din aspirator, insa, acest lucru va fi mai costisitor pentru dumneavoastra.

Ti-a placut acest articol?Daca da, recomanda-l si prietenilor tai.

Advertisements