Tags

, , ,


    Alergiile sunt de fapt sensibilitatile pe care fiecare din noi le avem la anumite substante. Reactiile provocate de alergii pot fi foarte reduse si usoare, dar si foarte agresive, dezvoltand nenumarate reactii si probleme de sanatate.

    Gradul de manifestare al alergiilor difera in functie de mai multi factori, precum: substanta la care am dezvoltat respectiva alergie, alte probleme de sanatate pe care le avem, varsta, imunitatea, alimentele pe care le consumam, consumul insuficient de lichide, etc.

    Printre cele mai intalnite reactii adverse in cazul dezvoltarii unor alergii sunt: dureri de cap, ameteli, nervozitate, stranut, nevralgie, arsuri stomacale, eczeme aparute pe corp, cresterea tensiunii, arsuri ale fetei, umflarea fetei si a ochilor, etc.

    Alergiile pot fi cauzate de: polen, anumite alimente, insecte, praf sau acarieni, mucegai, animale, etc. Praful, prin continutul lui ridicat de acarieni poate povoca alergii prin diversele bacterii si microorganisme ce se ascund in covoare, lenjerie de pat, saltele, canapele, mobilier acoperit de materiale textile , firele de par, etc. Alergiile cauzate de animale se declanseaza, in general, datorita firelor de par ale acestora care au in componenta numeroase bacterii si praf. 

    Si mucegaiul este un motiv de ingrijorare pentru sanatatea dumneavoastra, deoarece, pe langa diversele alergii pe care le poate dezvolta, poate fi o cauza pentru dezvoltarea sau agravarea astmului, afectarea sistemului nervos si a starii psihice.

    Solutia optima pentru evitarea alergiilor si a altor probleme de sanatate ar fi sa luati masuri de precautie impotriva acestor bacterii, microorganisme, praf, par de animale sau mucegai.

Asteptam cu interes sugestiile, opiniile si comentariile voastre.

Ti-a placut acest articol? Daca da, te rugam sa impartasesti cu share link-ul si prietenilor tai sau sa ii acorzi un Like sau un vot Google + .

Advertisements