Tags

, ,


    Cele mai multe defecte ale aspiratoarelor pot aparea si din cauza neintretinerii corespunzatoare ale acestora. Durata de viata a unui aspirator nu depinde doar de pretul pe care l-ati dat pe el, de calitatea materialelor sau a componentelor din care este facut ci si de modul cum este pastrat si curatat.

    Intr-un scurt articol v-am oferit cateva solutii si metode de curatare a aspiratorului dumneavoastra. Dupa curatarea acestuia urmeaza si intretinerea si pastrarea lui pentru care va oferim urmatoarele solutii:

  1. Pentru a va intretine intr-un mod eficient aspiratorul, asa cum am mai spus in articolul trecut, este recomandat sa curatati periodc filtrul sau sacul acestuia.

  2. Verificati in mod frecvent daca tuburile sau furtunul sunt blocate cu anumite obiecte. Blocarea acestora impiedica fluxul de aer, diminuand astfel puterea de absorbtie.

  3. Indepartati scamele sau firele de par, in cazul aspiratoarelor cu turboperie.

  4. Daca filtrul aspiratorului dumneavoastra este lavabil, il puteti spala la 6 luni sub jetul de apa. Iar daca este nelavabil il puteti schimba la 3 luni pentru a mentine o performanta maxima a aspiratorului.

  5. Pastrati aspiratorul intr-un loc ferit de praf, fara umezeala pentru a nu afecta celelalte componente.ale acestuia.

 

Asteptam cu interes sugestiile, opiniile si comentariile voastre.

Ti-a placut acest articol? Daca da, te rugam sa impartasesti cu share link-ul si prietenilor tai sau sa ii acorzi un Like sau un vot Google + .

Advertisements