Tags

, , ,


    Intr-un articolul am prezentat cateva defecte care se pot intalni in cazul aspiratorului dumneavoastra. Bineinteles ca acestea pot fi mult mai multe, de aceea am revenit in acest articol cu alte exemple de probleme in cazul aspiratoarelor, acestea mai putin intalnite:

  1. Refularea aerului prin orificiul de aspiratie. Aceasta problema poate aparea fie din cauza discurilor cu palete ale ventilatorului care au fost montate in sens opus, fie din cauza sensului de rotatie al motorului care este, de asemenea, in sens opus. Pentru a remedia aceasta problema puteti sa scoateti din carcasa ventilatorul si motorul electric si sa asezati corect paletele pe axul motorului. Pentru a remedia sensul motorului va fi nevoie sa schimbati legaturile create dintre periile de carbuni si apoi sa faceti o proba de functionare.

  2. Blocarea ventilatoruluiIn acest sens, cea mai des intalnita cauza poate fi una dintre palete desprinse de pe discul ventiratorului. In acest caz puteti demonta, ca si in alte cazuri, ventilatorul si motorul electric pentru a fixa paleta desprinsa iar daca aceasta nu mai poate fi remediata va trebui sa inlocuiti discurile cu unele originale.

 

Asteptam cu interes sugestiile, opiniile si comentariile voastre.

Ti-a placut acest articol? Daca da, te rugam sa impartasesti cu share link-ul si prietenilor tai sau sa ii acorzi un Like sau un vot Google + .

Advertisements