Tags

, , ,


    Avand in vedere ca petrecem cel putin 8 ore pe zi in pat, acest loc necesita o curatenie si intretinere mult mai atente ca in restul casei, iar pentru acest lucru schimbarea frecventa a lenjeriei de pat nu este suficienta, deoarece foarte multe bacterii se strang si raman in saltea.. Pentru curatarea si intretinerea saltelelor, va putem recomanda cateva solutii, precum:

  1. Puteti curata salteaua dumneavoastra cu o perie moale pe care sa o inmuiati in apa cu o solutie specifica de curatat, lasand apoi salteaua la aerisit, pentru a se usca si pentru a se aerisi. Aici trebuie avut grija sa nu udati foarte tare salteaua deoarece contactul cu apa poate deteriora tesatura.

  2. In cazul in care nu aveti timp sa curatati salteau astfel, atunci cand schimbati lenjeria de pat puteti sa o lasati pur si simplu la aerisit, impiedicand astfel acumularea umezelii sau formarea mirosurilor neplacute.

  3. O alta solutie pentru pastrarea saltelei dumneavoastra ar fi sa folositi o husa detasabila care sa poata fi spalata regulat.

  4. Cea mai eficienta solutie de curatare a saltelei dumneavoastra, care poate da si rezultate mult mai bune este sa folositi un aspirator antialergic sau cu abur pentru o curatare in profunzime a saltelei dumneavoastra.

  5. O alta solutie de curatare a saltelelor dumneavoastra ar fi sa apelati la o firma specializata de curatare la domiciliu, insa aceasta solutie prezinta dezavantajul ca este mai costisitoare. In acest sens va putem recomanda aspiratoarele Sebo si site-ul http://www.sebo.ro care ofera serviciul de curatare a saltelelor, covoarelor si tapiteriilor la domiciliul dumneavoastra., folosind aspiratoare profesionale, antialergice dotate cu electrobatator.

Asteptam cu interes sugestiile, opiniile si comentariile voastre.

Ti-a placut acest articol? Daca da, te rugam sa impartasesti cu share link-ul si prietenilor tai sau sa ii acorzi un Like sau un vot Google + .

Advertisements