Tags


Nu putini suntem cei ce am vazut diferite demonstratii (la mare, de exemplu) de curatare intr-o maniera spectaculoasa a unui covor. Persoane pozitionate in apropierea bazarului ne arata cum, intr-un timp foarte scurt, poate fi aproape perfect curatat un covor ce doar cu cateva minute inainte parea “compromis” .

Din fericire, exista aspiratoare care chiar pot realiza o astfel de curatare. Poate ca vorbim despre un covor mai vechi sau poate ca vorbim de pata de cafea ramasa in urma ultimei petreceri, exista intr-adevar aspiratoare ce pot duce la bun sfarsit “munca dificila”.

Bineineteles ca pretul unui astfel de aspirator nu este intotdeauna unul “modic” (din pacate), insa exista firme ce ofera servicii de curatare la domiciliu a covoarelor, a mochetelor si nu numai. Fara a fi nevoiti sa achizitionam definitiv echipamentul in cauza (unul profesional de cele mai multe ori), putem apela la o astfel de firma pentru o interventie “unica”.

 

Asteptam cu interes sugestiile, opiniile si comentariile voastre.

Ti-a placut acest articol? Daca da, te rugam sa impartasesti cu share link-ul si prietenilor tai sau sa ii acorzi un Like sau un vot Google + .

Advertisements