Tags

, ,


     Pentru a face o alegere corecta in privinta unui aspirator, avand in vedere ca de acest instrument depinde atat curatenia casei dumneavoastra cat si sanatatea dumneavoastra, va prezentam in cele ce urmeaza mai multe tipuri de aspiratoare:

 1. Aspiratoarele cu apa acestea au ca principal avantaj faptul ca filtreaza foarte bine aerul aspirat, retinand intr-o proportie foarte mare bacteriile si praful acumulat. Ca principal avantaj ar fi filtrarea foarte buna, iar ca dezavantaje faptul ca ocupa mult spatiu, greutatea este una mai mare, necesita si alte consumabile si trebuie umplute si golite de apa la fiecare utilizare, apoi necesita o foarte buna curatare.

2. Aspiratoarele cu saci de hartie sau panza-Avantajul principal al acestui tip de aspirator este acela ca, atunci cand sacul s-a umplut poate fi golit, curatat si chiar schimbat. Printre avantajele acestora se numara costurile mai mici, dimensiunile reduse, iar ca dezavantaje faptul ca nu filtreaza foarte bine, iar calitatea materialelor din care sunt confectionate nu este foarte buna.

3. Aspiratoarele Sebo– aceste aspiratoare sunt unele performante cu un nivel maxim de filtrare, sunt rezistente si ofera o gama foarte variata de produse de acest gen, in functie de necesitatile dumneavoastra. Sunt produse in Germania si distribuite in foarte multe tari. Printre dezavantaje se numara faptul ca necesita un cost mai mare, insa siguranta sanatatii dumneavoastra poate fi una pe masura. Includ o gama foarte variata de produse, de la electrobatatoare pana la cele mai profesionale aspiratoare care va ajuta sa indepartati parul de animale, sa curatati saltelele sau alte suprafete care necesita o atentie mai mare. Pentru o parere proprie puteti accesa http://www.sebo.ro/ .

4. Aspiratoare Dyson-au ca specific faptul ca pot aspira particule foarte mici, precum bacterii, mucegai, polen. Acestea au fost inventate de britanicul James Dyson care aintrodus un concept de inlocuire a filtrului de particule cu forta centrifuga si presiunea aerului. Astfel, aceste aspiratoare nu au sac, iar pe masura ce se umplu evacueaza un aer mai curat si isi pastreaza constanta puterea de suctiune. Acest tip de aspiratoare prezinta avantajul ca nu au consumabile, au anumite accesorii pentru parul de animale si sunt recomandate in cazul alergiilor. Un dezavantaj ar fi costul ridicat de achizitionare.

      Asteptam cu interes sugestiile, opiniile si comentariile voastre.

Ti-a placut acest articol? Daca da, te rugam sa impartasesti cu share link-ul si prietenilor tai sau sa ii acorzi un Like sau un vot Google + .

Advertisements