Tags

, ,


Pentru sanatatea noastra si mai ales, pentru sanatatea copiilor nostri care sunt mult mai sensibili la praf, alergii, microbi si mizerie trebuie sa avem grija ce alegem pentru curatarea casei noastre. Aspiratoarele Polisher pot fi o solutie foarte eficienta pentru inlaturarea microbilor prin functiile de aspirare si lustruire pe care vi le pune la dispozitie. Acest tip de aspirator se utilizeaza in cazul podelelor, granitului, marmurei, folosind o noua tehnologie pentru curatare si lustruire.

Aspiratoarele Polisher va scutesc, de asemenea si de utilizarea produselor chimice de curatat si de folosirea mopului in urma aspirarii-care are ca efect mai mult extinderea microbilor decat distrugerea lor.Acest aspirator este foarte util si pentru zone mari, ca instituii, unde curatenia trebuie sa aiba ca principal obiectiv evitarea imbolnavirii oamenilor, prin eliminarea tuturor cauzelor posibile in acest sens (praf, microbi, mizerie, etc.).

Astfel, marele avantaj al utilizarii aspiratoarelor Polisher este acela ca dezinfecteaza si curata in acelasi timp, fara a mai fi nevoie sa se foloseasca alte substante sau instrumente de curatat dupa folosirea acestuia. Insa, asa cum am mai mentionat, acest aspirator nu se foloseste pentru toate tipurile de suprafete ci doar pentru podele, marmura si granit.

Asteptam cu interes ideile, comentariile si sugestiile voastre.

Ti-a placut acest articol? Daca da, te rugam sa impartasesti si prietenilor tai cu Share link-ul sau sa ii acorzi un Like sau un vot Google+ .

Advertisements